Andre faktorer som kan føre til flere rynker?

 rynker_848

 

Dersom du ønsker å holde huden din ung og glatt så kanskje disse 4 tipsene kan hjelpe?

640x340xsovn2.jpg.pagespeed.ic.LsIJhFUsiw

  1. Få nok søvn. Det er viktig å sove nok om du ønsker deg færre rynker. Det som ofte skjer med oss dersom vi får for lite søvn er at appetitt senteret i hjernen blir   forstyrre. Det fører igjen til at vi spiser mer usunn mat og da gjerne mer søtt, som igjen kan føre til flere rynker.images
  2. Stress. Alle vet vi vel at vi bør unngå stress, men det er ikke alltid like enkelt. Forskjellige ting stresser oss mennesker, så det er ikke noen enkel oppskrift på å unngå stress dessverre. Men at stress fører til at kroppen blir mer inflammatorisk og øker blodsukkeret, som ikke er heldig for oss som ønsker færre rynker bl.a.index
  3. Røyking. At røyking er dårlig dersom vi ønsker oss fin hud er ikke noen nyhet. Det som skjer med huden vår når vi røyker er at blodkarene i huden trekker seg sammen som igjen fører til at den får mindre oksygen og færre næringsstoffer. Dette kan i mange tilfelle føre til mange flere rynker dessverre.images
  4. Sol. Dersom vi får for mye sol, altså overdreven soling fører ofte til at huden eldes og vi blir rynkete.