Snør skoene stramt eller skaff deg Lack Laces (fra Nathan)

bilde 2

 

Mange løpere snører ikke skoene stramt nok, og dermed går de glipp av den pronasjonsstøtten eller supinasjonsstøtten de har betalt for i dyre dommer ved kjøp av sko. Skoen seiler i stedet rundt på foten i stedet for å støtte der den skal. Dette kan du løse på et par forskjellige måter.

  1. Ved hjelp av det øverste snørehullet i løpeskoene kan du lage en lisselås som holder skoen godt fast rundt foten. Lisselåsen egner seg spesielt godt dersom du har høy vrist eller svært smal fot.  bilde
  2. Du kan skaffe deg egen skolisse fra Nathan; Lock Laces. De kan jeg virkelig anbefale da skoene blir sittende slik de skal rundt foten.

 

Synd å ødelegge konkurranser eller treningsturer ved at skoene ikke sitter godt nok rundt foten