Jomfrureise løpetur/treningstur med Ingrid Kristiansen høst 2016 (Del 4)

img_6411

Dag 6:

Økt 1: Turen startet kl.9.00 som vanlig og vi hadde en flott tur til toppen (ca.230 moh, vulkanlignende topp). I dag fikk vi igjen praktisert stavgang (nordic walking) og alle deltakerne synes dette var en fin og energikrevende måte å gå på.

img_6424Vi får virkelig trimma ”grevinnehenget” og rumpa (får fast og fin rumpe av å gå kraftfullt med staver).Ikke dumt for oss voksne damer. Da vi kom ned fra toppen valgte en å gå/løpe  hjem , vi andre tok turen gjennom ”ørkenen” Flott tur ble det som varte ca. 3.15 t. Da var vi alle både sultne og tørste og gledet oss til en god lunsj.

img_6439

Deretter gjorde vi som dagen før og alle de andre dagene, slappet av med god mat og drikke og soling ved et av flere svømmebasseng. Herlig!! Vel fortjent spreke jenter!! Nå er det nestsiste dagen med ”steking” i varm og god sol, så det ble noen timer i sola før vi gjorde oss klar til dagens 2. økt

img_6450

 

img_6449Økt 2: Vi bestemte hvor vi skulle kjøre styrketreninga, noen gikk bort til startstedet, andre løp. Men alle var klare til oppstart styrketrening kl. 17.00Vi startet som vanlig klokka 17.00. Dette er treningssamlingens siste styrketreningsøkt. I dag kjørte vi vårt sirkeltreningsprogram 2 runder (45 sek innsats 15 sek pause). Det ble en fin styrkeøkt på 30 min, før vi jogget/gikk 15 min hjem igjen. Flott treningsøkt som damene/jentene utførte med god innsats og med godt humør.

img_6459img_6458

 

img_6453Også i dag velfortjent dusj og noe avslapping før samlet middag hvor vi koste oss med god mat og drikke. På den Spanske restauranten. Deilig å spise på et roligere sted innimellom. Oppsummering av dagens treningsøkter., flott innsats og energi fra alle deltakerne. FLOTT!! Vi er alle litt lei oss for at dette er siste middag med gjengen.

 

Dag 7:

På siste dag ble det en trening og vi startet som vanlig klokka 9.00. I dag drog vi bort til sandstranda med fast underlag og kjørte intervall trening med forskjellige lengder på dragene. Vi varmet opp i 15 – 20 min før intervall dragene startet. 22 min med forskjellige lengde på dragene (30 sek – 4 min, med varierende pauser) Deretter 5 min jogg før vi kjørte 15 sek/15 sek i 10- 15 min, avsluttet med å jogge tilbake til hotellet. Flott gjennomført økt av damene/jentene.

img_6460img_6461img_6464-1

Nå var det bare og pakke og gjøre seg klar til hjemreisen. Det ble også tid til noen timer til i sola før bussen hentet oss. Takk for en fin treningssamling jenter/damer. Dette er en trenings/løpesamling som passer for de fleste dersom man er interessert i å komme i bedre form og da spesielt rettet mot løping. Her er det mange gode råd og tips på løpeteknikk og hvilke trenings former som gjør deg til en bedre løper.

Meld deg på neste tur da vel!!