Mølleøkt fra november med progresjon for deg som trener mot 10 km på 39 min.

Ingrid Kristiansen tredemølle

I dag løp jeg på møle igjen og denne gangen har jeg lagt litt progresjon inn i økta jeg gjorde i November. Det kan kanskje være noe for deg også. Så hvorfor ikke prøve? Nå er vi godt i gang med 2017, så nå er det ikke mer enn ca. 4 måneder til vi skal prøve oss på en av vårens mange 10 km løp.

Jeg startet ganske konservativt med en progressiv langtur, og jeg hadde bra kontroll hele tiden. Puls utviklingen min var jevn, men jeg lå med puls under terskel pulsen min. Det er viktig at du ikke løper for hardt, fordi da får du ikke det utbytte som jeg mener du skal ha med en slik økt.  Kjenner du ikke til terskelpulsen din, så kom og ta en test hos oss i Team Kristiansen.

Da er det lettere å holde motivasjonen oppe dersom treningene er på riktig puls nivå iforhold til din form. Eller hva mener du? Er det ikke slik med deg også? Ved siden av disse mølletreningene jeg kommer til å legge ut vil jeg gå en del med staver, gå på ski og jeg vil gå på/løpe med  truger for å få en variert mengdetrening. Men er du en av de som ikke gjør annet enn løper, så varier med et par tre dager til med løping , en langtur, og et par halv lange og halv harde.

Ingrid Kristiansen

 Mølleøkt:

5 min 5.30 min/km
5 min 5.20 min/km
5 min 5.10 min/km
5 min 5.00 min/km
5 min 4.50 min/km
5 min 4.40 min/km
5 min 4.30 min/km
5 min 4.20 min/km
 5 min 4.10 min/km

Terskelpulsen min er ca. 161 – 163

Lykke til!

Trenger du hjelp og råd for å nå dine løpemål i 2017?  Ta kontakt med oss i Team Kristiansen.