Perfekte sommerintervaller som får fart på forbrenningen

Sommerintervaller, som passer alle 

Ukas intervalløkt er en økt jeg kaller “kombinasjonsøkt”, dette fordi det er en god blanding av kort og langt i samme økt. Denne økten passer like bra ute som inne. Ekstra godt nå på sommeren å kjøre intervaller ute.

Disse intervallene passer for alle. Jeg anbefaler å droppe 10 minutteren om du ikke har løpt noe særlig intervaller før. Husk at oppvarming og nedjogging er svært viktig når man løper intervaller. Husk også at intervaller bare skal være en liten del av treningsarbeidet ditt, uansett form. De rolige turene er de viktigste. Gjerne fordel så du har noen 45 minutters turer, noen 60 minutters turer og noen over timen. Da vil formen komme. Ønsker du løpe intervaller sammen med noen til høsten? Vi i Team Kristiansen har to forskjellige løpegrupper i Frognerparken hver uke. Ønsker du å melde deg på? Sjekk siden vår her eller ta kontakt her.

“Kombinasjonsøkt”:

Varm opp i 15 minutter

Løp 40 sekunder på/ 20 sekunder av i 10 minutter

Deretter løper du 10 minutter med jevnt tempo (husk du skal ikke få blodsmak eller melkesyre)

Jogg 5 minutter

Deretter løper du 60 sekunder på/ 30 sekunder av i 10 minutter ( 7 stk)

Jogg godt ned i minst 10 minutter

– MK –