En fin mølle økt, med mål for vår/ sommer 2018

 

I dag løp jeg en fin økt på tredemølla som starten på en ny løpssesong 2018. Denne økta vil passe dere som løper (har planer om å løpe) 10 km på ca. 38 -40 min til våren/sommeren. Jeg startet ganske konservativt med en progressiv langtur, og jeg hadde bra kontroll hele tiden. Puls utviklingen min var jevn, men jeg var langt unna terskel pulsen min. Har du tenkt å prøve denne økta, så ikke løp for hardt første gangen, du skal få muligheter til å ta i mer senere i høst/vinter. Jeg vil med jevne mellomrom legge ut treningsøkter som jeg selv løper frem mot målet 10 km på ca. 38 – 39 min. Godt og starte forsiktig og konservativt da vil jeg/du få en jevn god progresjon.

Da er det lettere å holde motivasjonen oppe. Eller hva mener du? Er det ikke slik med deg også?

Ved siden av disse mølletreningene jeg kommer til å legge ut vil jeg gå en del med staver, gå på ski og jeg vil gå på/løpe med  truger for å få en variert mengdetrening. Men er du en av de som ikke gjør annet enn løper, så varier med et par tre dager til med løping , en langtur, og et par halv lange og halv harde.

Ingrid Kristiansen

 Mølleøkt:

5 min 5.55 min/km
5 min 5.45 min/km
5 min 5.35 min/km
5 min 5.25 min/km
5 min 5.15 min/km
5 min 5.05 min/km
5 min 4.55 min/km
5 min 4.45 min/km
 5 min 4.35 min/km

5 min           4.25 min/km

Terskelpulsen min er ca. 161 – 163

Lykke til!

Trenger du hjelp og råd for å nå dine løpemål i 2018? Ta kontakt med oss i Team Kristiansen.