Anbefaler denne progressive langturen på mølle

I dag har jeg en dag fri fra fellestreninger og PT –timer, derfor var det en fin anledning til å teste ut en progressiv langtur som jeg kan kjøre med noen av mine kunder. Jeg var sånn passe motivert da jeg gikk ned i kjelleren for å starte.

Hadde vært OK med en personlig trener som hadde stått der da, men nei. Jeg må nok greie å motivere meg selv. En lærer ganske mye på å løpe gjennom økter som jeg kjører på mine kunder. Det er ganske mye hardere å være den som skal løpe i forhold til den som ”bare” står og motiverer.

Økta som jeg anbefaler er som følger:

5 min på 6.00 min/km, jeg øker så farten med 15 sek pr. Km hvert  5 min. I dag avsluttet jeg med 4.00 min/km det siste 5 min. Da hadde jeg fått MER enn nok. Dette er en meget fin økt som gir mye god trening på kort tid. Det er også lurt og ha på seg puls klokke (dersom du har det), for da er det lett og sammenligne dagens trening med samme treningsøkt om en, to eller tre uker.

Ønsker du råd og hjelp med treninga di ta kontakt med

Team Kristiansen

Lykke til!!