Ønsker du en annerledes og effektiv PT time?



Ønsker du en annerledes og effektiv PT time?

I det siste har jeg fått flere henvendelser når det gjelder PT timer på bungypump. Noe jeg synes er kjempe spennende. Jeg har tidligere skrevet mange innlegg om hvor effektivt Bungypump er og hvor bra det generelt er på alle måter. Det som er, er at man MÅ prøve det før man får troen på dette. Alle som har hatt PT timer med meg med Bungypump staver har blitt veldig overrasket og imponert over hvor effektivt dette er. Hvor høy puls man kan få ved å gå sakte og at man både får trent kondisjonene og styrken i en og samme økt. Kan det bli bedre? I tillegg til at du kan gjøre det ute. Bare fordeler ved dette, med andre ord.

Det er veldig viktig å lære seg teknikken før man begynner å gå alene. Derfor er det viktig å ta kontakt med noen man vet kan dette. Jeg har personlig tatt et sertifisert kurs på Bungypump, og får derfor mange henvendelser innenfor dette. Noe jeg synes er kjempe gøy. Jeg er veldig glad for at fler og fler ønsker å begynne med dette. Enten du ønsker PT time eller fellestreninger kan vi i Team Kristiansen stille opp. Vi tilbyr begge deler.

Ulempen er at det har fått et dårlig stempel, det med stavgang. Men Bungypump er enda tyngre og effektivt for alle i forhold til «vanlige» staver. Derfor anbefaler jeg denne type staven til mine kunder. De fleste vil vel ha mest mulig igjen for treningen de legger bak seg? Veldig mange blir også lokket av at dette er en treningsform som gjør at man forbrenner masse fordi hele kroppen er med på økten. Husk at trening er ferskvare og at man må holde på med det over tid for å se god og progressiv fremgang. Dette gjelder all slags trening.

Kunne du tenke deg å prøve dette? Jeg har også duotimer, om du ønsker å trene sammen med en venn eller en i familien? Bare å ta kontakt for mer info.

Ta kontakt med :– MK –