En flott tur på jakt etter stolpene i Skien. Anbefales!!

I dag bestemte vi oss for å gå en tur i det flotte høstværet. Og valget var greit vi skulle gå å finne stolper i Skien. Hvorfor Skien?
Jo fordi denne uka har vi høstferie på hytta i Porsgrunn og fordi jeg også har vært med og arrangert løp/marsj /konsert mot deponi i Brevik 30/9, som ble en stor suksess.

Dessuten har Team Kristiansen hatt løpekurs for Grenland Helsesenter med mange fornøyde deltakere. Så dette har vært en uke med noe jobbing og mye fri.

I dag tok vi helt fri og tok beina fatt. Vi kjørte til Skien fritidspark der vår tur startet. Vi startet med de postene som lå inne i marka langs lysløypa fra Herkules idrettsanlegg. Fine poster i fint terreng, ikke for vanskelige og det gir mestring for de fleste. Det er viktig i et slikt lavterskeltilbud.

Vi lærte mye på vår tur i dag, da postene fortalte oss litt om lokalhistorie fra området, som er gøy å få kjennskap til. Takk til dere som har satt ut postene og som gir oss denne ekstra kunnskapen.

Jeg vil virkelig anbefale alle som liker å gå tur til å prøve stolpejakten. Stolpejakten finnes på mange steder i landet (slå opp på Stolpejakten og finn ut om den finnes der du er) Noen av postene vi fant i dag var oppe i skogen, noen var gatelangs og noen lå langs elva og Helle vannet.

Turen vi gikk ble 11 km, men det er bare å lage turen kortere eller lengere da stolpene ligger på mange steder i byen Skien. Slik er det i Porsgrunn også. Vi i Team Kristiansen har vært på stolpejakt mange steder i landet og finner disse turene både lærerike og morsomme. Vi slår et slag for Stolpejakten

Team Kristiansen anbefaler stolpejakten til alle som liker å gå, løpe og sykle tur