Sentrumsløpet nærmer seg. Ønsker du å løpe under 50 min? Test denne mølleøkta.

Har du tenkt å løpe Sentrumsløpet på ca. 50 min i år, så kanskje denne økta kan være noe for deg?  Er målet ditt å   løpe under 40 min, kan jeg anbefale deg denne økta som jeg selv prøvde i dag på min super mølle. Våren er jo kommet for fullt (selv om det er litt tidlig når vi bare skriver starten på Mars) og de fleste løpeturene tar jeg ute i det flotte veret vi har fått her i Oslo de siste dagene. Herlig!!  Men av og til er det OK og teste formen litt under kontrollerte forhold, som å løpe på tredemølle.

Jeg løper 10 km på ca. 40 min.

Jeg startet med oppvarming i 15 min på farten 5.00 min/km , men har du som mål å løpe under 50 min kan du varme opp 3 km på 6.10 min/km. Deretter skrudde jeg farten opp til 3.55 min/km og løp i 4 km.

Du som har som mål å løpe Sentrumsløpet under 50 min kan løpe 4 km på 4.50 min/km. Avsluttet økta med 3 km på 6.00 min/km. Greier du denne økta uten å bli ”sur” (bygge opp for mye melkesyre) lover det bra for en tid under 50 min på Sentrumsløpet.

Lykke til med økta!!

Fart               Hastighet

3 km              6.00 min/km

4 km              4.50 min/km

3 km              6.00 min/km

Trenger du råd og veiledning på hvordan nå din mål som løper så ta gjerne kontakt med oss i Team kristiansen. Vi kan hjelpe deg å nå målene!!