Hva var det som gjorde Ingrid Kristiansen så god som idrttsutøver?

IK trenings utvikling

Treningstid fordelt på ulike aktivitetsformer for Ingrid Kristiansen

Jeg får mange brev og e-poster med spørsmål om hvordan jeg trente som ung og hvordan trenings progresjonen min var i løpet av min idrettskarriere. Derfor har jeg laget en oversikt over min treningsutvikling , som kanskje kan være av interesse både for utøvere, trenere og ledere. Jeg hadde som de aller fleste toppidrettsutøvere mange opp – og nedturer i løpet av min lange toppidrettskarriere. Men skal man virkelig bli god er det viktig at man jobber seg gjennom nedturene.

Tabellen viser min progresjon i treningstimer (t) , treningshyppighet (n) og prosentvis fordeling (%) på aktvitetsformer pr. år fra jeg var 15 – 16 år og frem til det året jeg var på mitt aller beste var 30 – 31 år.

Jeg vil komme med flere innlegg utover som gir et bilde av min treningsutvikling og fordeling av treningstimer mm. Kanskje dette kan være av interesse for deg. Håper iallefall dette kan inspirere og motivere deg som utøver eller trener.

Ønsker du hjelp og veiledning for å bli en god langdistanseløper så ta kontakt da vel.