Superbrød finnes det?

 

 

Nå har jeg bakt og spist dette superbrødet i mer enn 3 år  og jeg vil dele mine gode erfaringer med dere. Dette er helt utrolig. Etter mine to siste svangerskap (29 og 26 år siden) har jeg bl.a. slitt med noe svingende blodsukker og intoleranse mot mel/raske karbohydrater. Det var faktisk en av årsakene til at jeg la løpeskoene på hylla i en alder på 40 år.

Jeg hadde  kanskje  fortsatt noe lengere dersom dette brødet hadde vært på markedet da. Jeg regnet med at dette problemet måtte jeg bare leve med så jeg la opp som toppidrettsutøver da jeg synes energien forsvant så fort under lange treninger og konkurranser.

For ca. 2 år  siden fikk jeg kjennskap til Markset sitt super brød, og det er ikke tull. Nå har jeg fått tilbake energien igjen og etter et brødmåltid med Markset´s brødmix kan jeg jobbe, trene i timevis uten å føle sult eller ubehag med svingende blodsukker.

Det som er ekstra flott med dette brødet er at det er superenkelt å bake. Til og med min mann synes det er enkelt. Det forteller en del.

Skal du bake så heller du Markset´s brødmix pose opp i en bolle og tilsetter 1 liter vann.

Du lar det stå i 3 t eller over natta å svelle.

Deretter smører du deigen ut på en langpanne og steker det i 80 – 90 min. Du setter langpannen i kald ovn. Enklere kan det ikke gjøres.

Du får da et brød som smaker fantastisk og som gjør deg sterk og utholdende.

Dette brødet vil jeg anbefale på det varmeste!!

Ønsker du å lese mer om dette produktet.

Lykke til!!