Hvordan holde motivasjonen oppe når jeg er mosjonist?

1. Sett deg et mål, det tror jeg er viktig om du har tenkt å begynne med en eller annen form for trening. Sett opp en daglig trening i dagsplanen din. Denne treninga trenger ikke å være så lang, men prøv å få til minimum 30 min pr. dag.

2. Målet med treninga er viktig. Trener du for å komme i bedre form, bli slankere, bli sunnere osv. Det er viktig at du justerer målene underveis, slik at de ikke blir for uoppnåelige. Er de det er det lett å gi opp. Pass på og ikke gå i den fella.
det kan motivere deg. Jeg har selv god erfaring med registrering av trening både fra mosjonister og toppidrettsutøvere. Her vil jeg anbefale deg å notere hva du gjør, hvordan du føler deg med mer. Kan være motiverende å se fremgangen du vil oppleve når du får kontinuitet på treninga di.

3. Tren sammen andre, det kan være inspirerende og motiverende. Dersom du ikke mener du har tid til det legg et ”møte” med en venn/veninne over en treningsøkt. Det er en bra løsning. Jeg gjør en del av det i løpet av min travle hverdag.

4. Vær allsidig. For at du ikke skal gå lei, eller bli skadet er det lurt å variere treninga du gjør. Du kan sykle, danse, løpe, gå m.m.

5. Vær fornøyd med det du får gjort, ikke fortell deg selv alt du ikke har fått gjort. All aktivitet er bedre enn ingen. Ett sted må man jo begynne i en travel hverdag.

Lykke til!! Trenger du råd og hjelp kontakt oss i Team Kristiansen