PT – kunde med flott fremgang!

0_3237848

 

Jeg har nå drevet med veiledning og PT – timer på tremølle i mer enn tre  år og jeg har opplevd at jeg har ”omvendt” mange  løpere til å forstå viktigheten med riktig balansert trening (spesielt ikke for hardt på de harde øktene)

For noen dager siden  hadde jeg et godt eksempel på en slik kunde. Han har fulgt mine treningsråd nå i mer enn et år og har fått en flott fremgang, og det synes vi begge er moro. Trening over tid skal jo gi fremgang dersom en gjør det på riktig måte, og det tyder på at denne ”eleven” har forstått hvordan han skal trene.

Planene hans er å løpe Hytteplan mila  på 35 – 36 min og etter PT – økta ser dette meget lovende ut. Økta han gjennomførte   var som følger:

10 min oppvarming på 5.00 min/km

5 min på 4.05 min/km

5 min på 5.00 min/km

5 min på 3.55 min/km

5 min på 5.00 min/km

5 min på 3.45 min/km

5 min på 5.00 min/km

5 min på 3.35 min/km

10 min jogg ned på 5.00 min/km

Sist han kjørte denne mølle økta som en PT – time hos meg hadde han til sammenligning puls som var mye høyere allerede på hastigheten tidlig i økta.

Sist avsluttet vi økta på hastigheten 3.45 min/km og da hadde han en høyere puls enn da han løp på 3.35 min/km denne gangen. Dette forteller meg at ”eleven” min trener riktig mot målet sitt, og jeg har rådet han til å fortsette i samme gate. Ikke for intensive intervall økter (jobbe mye rundt terskelverdien over tid) Da blir en sterk og utholdende og greier og holde stor fart over tid.

Er DU en av de som ikke helt får det til så kom og prøv en PT – time hos meg å få god veiledning og råd på hvordan trene for å nå MÅLET ditt!