Løpesamling med Ingrid Kristiansen og Jomfrureiser (Del 3)

 

 

10672399_10152704909840340_8895936449833490850_n

 

Klistrelapp j8365

 

 

Dag 5:

Økt 1: I dag  var det  tid for en langtur. Spørsmålet jeg fikk da fr a noen av deltakerne var. Hvor lang er en langtur? Det kommer helt ann på hvor mye man har løpt, alt fra 45 min – 3.00 t +++. Vi startet alle sammen og hadde en fin tur, enkelte snudde etter 30 min og andre etter 45 min. Jeg hadde med meg en deltaker på en virkelig lanng lang tur (jeg har ikke løpt  slike langturer på over 20 år, men det var OK) Vi hadde en flott tur i lett fint terreng.

langtur

 

Langtur Fuerteventura

 

Ingrid:siri

 

I dag fritt format, så det ble mest soling og avslapping. Før vi igjen hadde en hyggelig middag sammen. Deg samtalene er mange og livlige.

Dag 6:

Økt 1: Turen startet kl.9.00 som vanlig og vi hadde en flott tur til toppen (ca.230 moh, vulkanlignende topp). I dag fikk vi igjen praktisert stavgang (nordic walking)

 

 

Fjelltur 3

 

Fjelltur 2

 

staver mot toppen

 

Stav fjelltur

 

bananbildet

og alle deltakerne synes dette var en fin og energikrevende måte å gå på. Vi får virkelig trimma ”grevinnehenget” og rumpa (får fast og fin rumpe av å gå kraftfullt med staver).Ikke dumt for oss voksne damer. Da vi kom ned fra toppen valgte noen å gå/løpe  hjem , mens noen av oss andre tok turen gjennom ”ørkenen” Flott tur ble det som varte ca. 2.55 t. Da var vi alle både sultne og tørste og gledet oss til en god lunch.

Deretter gjorde vi som dagen før og alle de andre dagene, slappet av med god mat og drikke og soling ved et av flere svømmebasseng. Herlig!! Vel fortjent spreke jenter!! Nå er det nestsiste dagen med ”steking” i varm og god sol, så det ble noen timer i sola før vi gjorde oss klar til dagens 2. økt.

 

styrke

 

styrke

 

Økt 2: Vi startet som vanlig klokka 17.00 og jogget bort til et ett nytt sted og tok styrketrening der. Det tok oss 15 min lett jogg som var akkurat passe for oss som oppvarming   til treningssamlingens siste styrketreningsøkt. I dag kjørte vi vårt sirkeltreningsprogram 2 runder (45 sek innsats 15 sek pause). Det ble en fin styrkeøkt på 20 min, før vi jogget 15 min hjem igjen. Noen av oss løp litt lengere. Flott treningsøkt som damene/jentene utførte med god innsats og med godt humør.

Også i dag velfortjent dusj og noe avslapping før samlet middag hvor vi koste oss med god mat og drikke. Oppsummering av dagens treningsøkter. Vi er alle litt lei oss for at dette er siste middag med gjengen.

 

 

ørken 3

 

Løping i ørken 2

 

ørken 1

 

løping i ørken 1

 

På siste dag ble det en trening og vi startet som vanlig klokka 8.30 I dag drog vi bort til sandstranda med fast underlag og kjørte intervall trening med forskjellige lengder på dragene. Vi varmet opp i 15 – 20 min før intervall dragene startet. 22 min med forskjellige lengde på dragene (30 sek – 4 min, med varierende pauser) Deretter 5 min jogg før vi kjørte 15 sek/15 sek i 10- 15 min, avsluttet med å jogge tilbake til hotellet. Flott gjennomført økt av damene/jentene.

 

hjemIMG_1217

 

Nå var det bare og pakke og gjøre seg klar til hjemreisen. Det ble også tid til noen timer til i sola før bussen hentet oss.

Takk for en fin treningssamling jenter/damer. Dette er en trenings/løpesamling som passer for de fleste dersom man er interessert i å komme i bedre form og da spesielt rettet mot løping. Her er det mange gode råd og tips på løpeteknikk og hvilke trenings former som gjør deg til en bedre løper.

Ser dette inspirerende ut? Meld deg på neste tur da vel. da drar vi til Grand Canaria. Programmet finner du her