Min treningsuke så slik ut uka etter Sentrumsløpet i 1984, London maraton neste!

Ingrid_kristiansen_London-85

Sentrumsløpet unnagjort med seier (vant foran Grete Waitz og Zola Budd) og fikk et flott resultat, nå er det London maraton neste helg og målet er ny pers. Norges rekord og Europa rekord. Noe sliten etter en tøff helg med seier i Sentrumsløpet og to tøffe uker både når det gjaldt trening og på hjemmebane (men krevende 8 måneders gutt som ikke alltid er like grei om natta/dagen) Mandag startet jeg med rolig trening i 45 min og selvfølgelig 20 min med autogen/mental trening mot London maraton.

Du kan selv se hva jeg la ned av trening siste uke. Omtrent ikke noe løping for en som er vant med å trene to ganger pr. dag (ca. 150 – 200 km pr. uke) Viktig og ha is i magen og tro på at dette er lurt før en viktig konkurranse. Sette energien i ”banken” (kroppen) og ta det ut på løps dagen. Det fikk jag da også bevist ved å løpe på verdens nest beste tid gjennom tidene og som faktisk hadde holt til topp plasseringer også i 2016.

 

Dag Trening
Mandag 7/5 Morgen: Lett tur 15 km, ca 1.10t

Kveld: Lett tur 15 km, ca 1.00 t

Tirsdag 8/5 Morgen:30 min lett løping ca. 6 km

Kveld: Lett løpetur ca. 10 km , 45 min

Onsdag 9/5 Lett løpetur 45 min (ca. 8 – 9 km) + Autogen/mental trening 20 min
Torsdag 10/5 Ingen trening, reisedag, føler meg litt tom og sliten.Autogen/mental trening 20 min (hjelper på troen og lysten til å vinne)
Fredag 11/5 Lett rolig løpetur 50 min (ca. 10 km)+ Autogen/mental trening 20 min
Lørdag 12/5 Lett løpetur 6 km (ca. 30 min) La inn 2 – 4 min i terskel fart. Nå er jeg klar for morgen dagen!!! Selvfølgelig Autogen/mental trening 20 min
Søndag 13/5 LONDON MARATHON , Greide målet mitt Norsk/Europeisk rekord 2.24.26 t ( Bare EN i verden som har løpt fortere)