Min innholdsrike: 3. Juledag; en mølleøkt som passer deg?

Min innholdsrike: 3. Juledag;

Fin gåtur i marka, mølle økt , ivrig PT – kunde, før vi hadde hyggelig juleselskap med 18 middagsgjester

 

I dag skal vi ha 18 gjester til julemiddag og vi gjorde de fleste forberedelser til denne middagen rett etter frokost. Da hadde vi dekket bordene, skrellet alle potetene og ordnet det meste som skulle brukes i forbindelse med denne julemiddagen. Da gikk vi oss en flott tur i marka på ca. 1.30 t. Turen gikk hjemmefra og oppover til Strømsdammen og videre oppover mot Rødkleivhytta, Hyttli og Trollvasshytta. På denne turen passerte vi Tryvann alpinanlegg og det var hyggelig og se mange på ski i bakken.

Turen vår gikk videre via Voksenlia og hjem. Da vi kom hjem kjørte jeg denne fine mølleøkta som passer for slike som meg og alle som vil løpe 10 km på ca. 40 min til våren. Prøv den da vel!!

Jeg snørte på meg de lette joggeskoene tok på meg pulsbeltet og satte i gang.

Oppvarming i 10 min på 5.00 min/km,

Deretter 4 km på 4.20 min/km (planen var å holde meg under terskelpulsen min , som er 163) Det greide jeg fint.

Avsluttet så denne mølleøkta med 10 min på 5.00 min/km.

Tok meg en velfortjent dusj ordnet litt før middagsgjestene skulle komme. Deretter hadde jeg en ung ivrig PT – kunde som skulle finne terskelpulsen sin . Moro å jobbe med unge utøvere. Denne testen gikk flott og min unge løper var godt fornøyd og litt sliten.

 

Nå var det bare og kaste seg rundt å ha mat og alt klart til alle middagsgjestene kom. Det gikk fint med god hjelp fra flere familiemedlemmer. Dagen ble avsluttet sammen gode venner og familie i et hyggelig lag.

Det er utrolig hva man får tid til om man planlegger dagene litt.

 

Fortsatt GOD JUL, ønskes dere fra Team Kristiansen