BungyPump hva er det?

 FullSizeRender

Stavgang/Nordic Walking: Jeg har drevet med kursvirksomhet for instruktører samt hatt 2 – 6 ukentlige stavgangsgrupper/stavtreninger i Oslo området i mer enn 18 år. Jeg har også dratt rundt i Norge og introdusert stavgang for bedrifter og lag i mange år. Disse gruppene har jeg drevet med vanlige Nordic Walking staver, men nå innfører jeg mer og mer BungyPump staver til disse gruppene mine. Når vi bruker disse stavene får vi enda bedre trenigseffekt.

Mosjonister: BungyPump passer meget godt for personer i alle aldre. Mange av musklene i kroppen aktiveres ved bruk av disse stavene. BungyPump stavene passer for alle som er interessert i enkel og effektiv trening. Ved bruk av disse stavene får du både styrketrening og kondisjonstrening i en og samme treningstur. Og det aller beste, du får frisk luft på kjøpet.

Overvektige: Utmerket treningsverktøy for å oppnå vektreduksjon. Ved riktig teknikk kan man øke forbrenningen med mer enn 77 % sammenlignet med vanlig gange. Men da er det viktig at stavene blir brukt riktig. Det er derfor lurt og viktig å lære bruken av instruktører.

Vi kan hjelpe deg ta kontakt med oss

Bedrifter: BungyPump har også blitt veldig populært i organisasjoner og bedrifter. Effektiv og regelmessig mosjon betyr mye for trivsel og velvære. BungyPump trening har en positiv effekt på arbeidstakere for å holde bl.a. sykefraværet nede og få arbeidstakere i bedre form på en enkel og fin måte.

Kanskje et BungtPump kurs/trening kan være noe for din bedrift? Ta kontakt med www.ingridkristiansen.com

Rehabilitering: BungyPump anbefales av fysioterapeuter og andre med medisinsk ekspertise i forbindelse med rehabilitering. Skånsom og effektiv trening, som aktiverer riktig muskulatur, gjør BungyPump til et unikt treningsverktøy. Men det er spesielt viktig at man bruker stavene riktig ellers kan det skade mer enn det hjelper. Derfor anbefaler vi alle fysioterapauter og annet helsepersonell å gå på kurs for å lære alle mulighetene dere har ved bruk av BungtPump stavene.

Idrettsutøvere: Svenske idretts- og helseprofiler har tatt i bruk BungyPump for flere år siden og nå håper vi at Norge kan følge etter. Toppidrettsutøvere (f. eks. skiløpere) trener med BungyPump fordi det er et godt supplement til den øvrige treningen. BungyPump er anerkjent som et seriøst treningsverktøy, så her er det bare å prøve de nye stavene og se hvilken fantastisk effekt det har på å forbedre kondisjonen og styrken vår.

Potensielle mosjonister:BungyPump er en ny og morsom måte å bli aktiv på. Å trene ute med BungyPump, er et godt alternativ til å trene i treningsstudio. Start en mer aktiv livsstil med BungyPump!

Lykke til hilsen Team Kristiansen !!