Hva med å legge helgeturen et annet sted enn i marka?

Jeg er selv vokst opp i en turfamilie i Trondheim, og denne turtradisjonen har jeg ført videre til mine barn. Det jeg har god erfaring med å gjøre denne turen variert. Da våre to yngste barn var i 6-8 års alderen var det ofte vi la søndagsturen til et kinobesøk, men forskjellen på familien Kristiansen sitt kinobesøk i forhold til mange andre var at vi gikk til kinoen.

Denne turen kunne vare 1-2 timer etter som hvilken kino vi gikk til og valget av rute. Første gang vi foreldre foreslo dette falt ikke forslaget i smak, men dette ble faktisk ganske populært etter hvert og vi gikk mange helgeturer til kino.

Noen av barna sine venner ønsket også og være med på denne ”spesielle” helgeturen. Det skal sies at vi alltid tok T – banen hjem og at vi ofte gikk innom Mac Donald eller andre populære spisesteder og spiste middag før vi satte kursen hjemmover. Dette ble en annerledes helge tur som våre barn synes var topp. Kanskje dette kan være et forslag til deg og din familie også?

God tur!!