Ingrid Kristiansen som din PT på løpemaskin

Bli en bedre løper! Vi legger opp økter som passer din form og personlige mål. Med årelange erfaring som toppidrettsutøver samt personlige løpemaskin setter vi nå en ny standard i personlig trening!

Vi  tester din terskelpuls, slik at vi kan hjelpe deg å trene riktig mot målene du setter deg. Du bestemmer selv hvor tett oppfølging du ønsker.

Tror du tredemølla på treningssenteret du trener er noe tess? Kom og løp på en virkelig løpemaskin. Ingrid har en av verdens mest presise løpemaskiner i full størrelse som du nå kan benytte! Med tett oppfølgning og personlige treningsprogram hever vi ditt nivå som løper og sikrer at du ikke sløser bort unødvendig tid på dårlig utstyr og feil trening.

Du får en  komplett intervalløkt på løpemaskinen, der Ingrid tester din kapasitet.  Ideelt for presis trening, pulstrening. og testing av løpekapasitet. I samråd med Ingrid Kristiansen legges det tilrette for at du blir en bedre løper, forbedrer dine resultater og når dine mål! Tidspunkt avtales med Ingrid