Min arbeidsdag er tøff, men morro!!

Jeg har vært toppidrettsutøver i mer enn 20 år av mitt liv og har hatt en fantastisk tid med mange gode prestasjoner og ikke minst mange gode opplevelser både på trening og i konkurranser. Mange gode venner over hele verden har jeg også fått.

Etter at jeg la opp som 40 åring startet jeg sammen med min mann firmaet EBAS Consulting AS, hvor mye av virksomheten går ut på og trene/trimme vanlige mennesker. Dette har med årene utviklet seg enda mer og vi veileder både på trening og livsstil.

Vi er nå flere i familien Kristiansen som jobber i firmaet og vi kaller oss Team Kristiansen. Selvfølgelig jobber vi  også  med målrettet trening for personer på alle plan, om du er en løper som ønsker å løpe 10 km på 30,40, 50 eller 60 min så kan vi hjelpe deg.

 

Jobben min har etter hvert blitt alt oppslukende og her vil jeg beskrive en helt vanlig dag på jobben for meg i 2017. Vekkeklokka ringer kl. 7.00 og deretter  er det frokost før dagen er i full gang. Jeg startet ofte dagen med en PT – time på mølla her hjemme hos meg kl.7.30. (Mange av mine kunder ønsker en PT – time før jobb og det jeg tilbyr timer fra 6.00 og utover dagen).Det er ikke så krevende fysisk for meg med slike timer, men jeg skal jo veilede og hjelpe de som kommer til slike timer, og det krever jo sitt.

Denne dagen startet bra dette fordi det var en som hadde fulgt opplegget mitt og tret litt mindre hardt enn hun hadde gjort før. Det som var ekstra gøy var at hun hadde god fremgang fra sist PT –time (ca. 4 uker siden). Da er det gøy både for meg som PT og ikke minst utøveren som trener. De fleste av oss trener jo for å få fremgang.

Dagen fortsetter med stavgangstrening kl. 9.30, hvor jeg selv må være med på selve treninga. Timen varer 75 min og vi går, hufser og hopper ca. 6.00 km. Nytt av året er at vi (de som ønsker det) kan bruke BungyPump staver som gir enda bedre treningseffekt enn vanlige staver. Ja vi øker treningseffekten med mange % og får trent både armer og rumpe enda mer enn ved vanlig stavgang.

Flott treningsøkt. Etter denne treninga er det hjem og spise luns,j for å fylle opp lagrene før dagen fortsetter. Deretter har jeg 3  PT – kunder som  kommer fra kl.12 til 16. Slike timer synes jeg er bare gøy, da jeg føler at de som kommer for å løpe på mølla hos meg ønsker å få gode råd og veiledning fra en med GOD kunskap om trening for løping .

Etter disse timene skal jeg holde et motivasjonsforedrag for ett av firmaene jeg jobber med. Veldig gøy da disse spør og lurer på hvordan de skal trene for å nå sine mål.

 

Ny stavgangsgruppe kl.18.00, samme opplegget som om morgenen. Vi går, hufser og spretter oppover Korketrekkern. Timen varer i 75 min og treninga er lagt opp som intervalltrening og passer derfor for folk på forskjellige nivåer.

Nytt av året er at vi (de som ønsker det) kan bruke BungyPump staver som gir enda bedre treningseffekt enn vanlige staver. Etter denne treninga går ferden videre ned til Frogneparken   for å kjøre en av mine to ukentlige intervalltreninger

 

i løping. Denne timen varer i 75 min fra 19.45 til 21.00. Deltakerne her er løpere på alle nivåer, slike som trener for å løpe korte eller lange konkurranser, men også de som bare ønsker å løpe i et fellesskap med kyndig veiledning. Nytt i år er at vi har en løpegruppe for mer nybegynnere i løping kl.19.00, så er du redd for at løpetreninga blir en for hard trening prøv løpetreninga kl. 19.00 i stedet for den kl. 19.45

Nå er klokka blitt 21.00 og det er godt å komme hjem og slappe av etter en god dusj. Litt god mat og kanskje se en film er det som jeg ofte gjør etter slike tøffe arbeidsdager. Det er godt at jeg er i bra form ellers hadde jeg nok ikke greid en slik aktiv arbeidsdag!

Ønsker du hjelp og veiledning med din trening ? Ta kontakt med Team Kristiansen da vel!